stoker-nieuw-4  Of het nu waterschade is door vochtplekken, brandschade door de vlammen uit de openhaard, inbraakschade aan de voordeur, stormschade door het vreselijke noodweer, of gewoon huiselijke schade: het moet zo gauw mogelijk worden opgelost! Wij taxeren voor u, eventueel in overleg met een expert, het schadebedrag. Daarna regelen we voor u het herstel én helpen we u met de bureaucratische afhandeling met uw verzekeringsmaatschappij. Wij werken via de STOKER-methode.

 

Snel
Zo snel mogelijk, maar in ieder geval binnen 24 uur, reageren wij op uw schade-aanvraag. Bij glasschade wordt u in de regio Twente binnen 4 uur geholpen.

Taxatie
We zijn ervaren om direct al een globale taxatie te kunnen doen.

Overleg/communicatie
We blijven in contact met de klant om de voortgang te bespreken en ze te betrekken bij de uiteindelijke beslissing over de herstelwerkzaamheden.

Kosten
Uiteindelijk zal een definitieve offerte worden opgemaakt om de exacte kosten in beeld te brengen, waarmee we naar de verzekeringsmaatschappij kunnen stappen.

Effectiefste materialen
Wij zullen altijd de effectiefste materialen toepassen. Wij gebruiken speciale, sneldrogende materialen, waardoor eventuele overlast minimaal is.

Reparatie
We zullen te allen tijde zorgdragen voor een zo snel mogelijk herstel van schilderwerk op een tijdstip waarop dat het u uitkomt, desgewenst in het weekend of ’s avonds.

 

Heeft u schade en wilt u daarbij geholpen worden? Neem direct contact met ons op.

Voor glasschade kunt ook het schadeformulier invullen.