stoker-nieuw-1

Stokers schilderwerken is voornamelijk actief als schilder in Enschede, Hengelo en andere gebieden in Twente. Echter voeren wij meerdere en aanvullende werkzaamheden uit op dit gebied. Naast schilderen is het namelijk tevens mogelijk om behang in de vorm van wandafwerking uit te laten voeren door de medewerkers van Stoker Schilderwerken.

Glasvliesbehang biedt veelzijdige mogelijkheden

Glasvliesbehang is een van de populairste soorten glasvezelbehang. Het gebruik van behang of glasvlies als wandafwerking groeit in populariteit. Vooral glasvliesbehang (ook wel glasvezelbehang genoemd) is een steeds vaker gevraagd product. Glasvliesbehang wordt gemaakt van zeer fijne glasvezels, waardoor het uiteindelijke materiaal erg stevig en duurzaam is. Het normale glasvliesbehang dat bij ons verkrijgbaar is, is egaal en strak. In oudere en minder kwalitatieve soorten glasvliesbehang is de structuur nog zichtbaar van de glasvezels. Door de vezels op een speciale manier te weven en te persen, ontstaan er patronen als blokjes of een visgraat motief. Stoker Schilderwerken beschikt over verschillende soorten glasvliesbehang. Zo is dit soort behang bij ons verkrijgbaar in verschillende soorten en diktes.

Glasvezelbehang als basis voor verf

Glasvezelbehang is vanwege zijn sterkte een perfecte basis om overheen te schilderen. Het kan zelfs meerdere keren met muurverf worden behandeld, zonder dat er enige problemen zullen ontstaan. Hierdoor gaat glasvezelbehang erg lang mee, zelfs wanneer uw smaak na een aantal jaren verandert en u de wand van een nieuwe kleur wilt voorzien.

Zowel het reguliere decoratieve behang als het glasvliesbehang, kunt u bij Stoker Schilderwerken verkrijgen in vele structuren. Daarnaast kan het worden voorzien van verschillende kleuren en motieven. Wanneer u bent uitgekeken op een kleur is het niet nodig om nieuw glasvezelbehang aan te schaffen. De medewerkers van onze schildersdienst schilderen het glasvezelbehang op een specialistische wijze, waardoor het overschilderen niet zichtbaar is.

Neem gerust contact op wanneer u vragen heeft, of vraag een geheel vrijblijvende offerte aan.