stoker-nieuw-1

Naast schilderen is ook behang als wandafwerking mogelijk. Het gebruik van behang of glasvlies als wandafwerking groeit in populariteit. Vooral glasvliesbehang (ook wel glasvezelbehang genoemd) is een steeds vaker gevraagd product. Glasvliesbehang wordt gemaakt van zeer fijne glasvezels, waardoor het uiteindelijke materiaal erg stevig en duurzaam is. Door de vezels op een speciale manier te weven en te persen, ontstaan er patronen als blokjes of een visgraat motief.

Glasvlies als basis voor verf

Glasvezelbehang is vanwege zijn sterkte een perfecte basis om overheen te schilderen. Het kan zelfs meerdere keren met muurverf worden behandeld, zonder dat er enige problemen zullen ontstaan. Hierdoor gaat glasvezelbehang erg lang mee, zelfs wanneer uw smaak na een aantal jaren verandert en u de wand van een nieuwe kleur wilt voorzien.

Zowel het reguliere decoratieve behang als het glasvliesbehang, kunt u bij Stoker Schilderwerken verkrijgen in vele structuren. Daarnaast kan het worden voorzien van verschillende kleuren en motieven.

Neem gerust contact op wanneer u vragen heeft, of vraag een geheel vrijblijvende offerte aan.