stoker-nieuw-3

Glasschade komt altijd op het verkeerde moment en u wilt het snel weer verholpen hebben. Gelukkig kan een ruit snel vervangen worden door één van onze specialisten.

Naast handig met de kwast, zijn wij bij Stoker schilderwerken ook vaardig als glaszetter, met het plaatsen van nieuwe ruiten en met het vervangen van een kapotte ruit. Wij vervangen zowel enkel als dubbel glas. Met onze 24/7 schadeservice zorgen wij ervoor dat uw ruit zo snel mogelijk weer hersteld is. Omdat wij gevestigd zijn in Hengelo, kunnen wij vrijwel altijd snel ter plaatse zijn.

Glasschade vakkundig opgelost

Stoker Schilderwerken heeft jarenlange ervaring in het vakgebied. Kennis waarmee wij ook u graag willen overtuigen van vakmanschap. Kwaliteit, flexibiliteit en duurzaamheid zijn onze kernwaardes. Bij Stoker zijn wij harde en enthousiaste werkers. Flexibiliteit is onze kracht, waardoor we snel tussen verschillende klussen kunnen schakelen en altijd snel ter plaatse kunnen zijn. Wanneer u onverwacht uw raam vervangen dient te hebben, kunnen wij vaak binnen een aanzienbare tijd aanwezig zijn om het probleem op te lossen.

Glasschade wordt daarnaast ook door de meeste verzekeringen gedekt. Daardoor komt u niet onverwacht voor hoge kosten te staan. Stoker Schilderwerken voldoet vanzelfsprekend aan de wettelijke eisen en heeft de benodigde vakdiploma’s en certificeringen op het gebied van veiligheid en milieu.

Heeft u een kapot raam? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op of bel ons op 06 – 52 66 74 88. Wij zullen dan zo snel mogelijk een afspraak inplannen en zorgen voor een vervangend raam.