stoker-nieuw-3

Glasschade komt altijd op het verkeerde moment en u wilt het snel weer verholpen hebben. Gelukkig kan een ruit snel vervangen worden door één van onze specialisten.

Naast als schilder in Enschede, Hengelo en omgeving handig te zijn met de kwast, zijn wij bij Stoker schilderwerken ook vaardig en actief als glaszetter in Enschede, Hengelo en omstreken, met het plaatsen van nieuwe ruiten en met het vervangen van een kapotte ruit. Wij vervangen zowel enkel als dubbel glas. Met onze 24/7 schadeservice zorgen wij ervoor dat uw ruit zo snel mogelijk weer hersteld is. Omdat wij gevestigd zijn in Hengelo, kunnen wij vrijwel altijd snel ter plaatse zijn en glasschade aan uw woning herstellen.

Glasschade in Enschede, Hengelo en omstreken vakkundig opgelost

Stoker Schilderwerken heeft jarenlange ervaring in het vakgebied. Kennis waarmee wij ook u graag willen overtuigen van vakmanschap. Kwaliteit, flexibiliteit en duurzaamheid zijn onze kernwaardes. Bij Stoker Schilderwerken zijn wij harde en enthousiaste werkers die een raam vervangen . Flexibiliteit is onze kracht, waardoor we snel tussen verschillende klussen kunnen schakelen en altijd snel ter plaatse kunnen zijn. Onze vestiging in Hengelo zorgt ervoor dat onze glaszetter binnen enkele minuten ter plaatse in Enschede, Almelo en andere omliggende plaatsen in Twente. Wanneer u onverwacht uw raam vervangen dient te hebben, kunnen wij vaak binnen een aanzienbare tijd aanwezig zijn om het probleem op te lossen.

Glasschade bij huurwoningen en koopwoningen wordt daarnaast ook door de meeste verzekeringen gedekt. Daardoor komt u niet onverwacht voor hoge kosten te staan. Stoker Schilderwerken voldoet vanzelfsprekend aan de wettelijke eisen en heeft de benodigde vakdiploma’s en certificeringen op het gebied van veiligheid en milieu met betrekking tot glasschade herstellen.

Heeft u een kapot raam? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op of bel ons op 06 – 52 66 74 88. Wij zullen dan zo snel mogelijk een afspraak inplannen en zorgen voor een vervangend raam.