stoker-nieuw-2

Het schildersvak is een ambacht. Daar geloven wij bij Stoker Schilderwerken in. Wij werken uitsluitend met de modernste verfproducten en stellen daaraan maximale kwaliteitseisen. Stoker Schilderwerken voldoet aan alle wettelijke eisen en heeft de benodigde vakdiploma’s en certificeringen op het gebied van veiligheid en milieu. Altijd blijven leren en een passie voor het vak, dat is de kwaliteit van ons schildersbedrijf zo hoog houdt.

Wij houden van een uitdaging

Heeft u een nieuw huis laten bouwen en moet de gehele binnenkant van het huis worden voorzien van een eerste laag verf? Zijn de kozijnen buiten toe aan een opknapbeurt? Of is de buitenzijde van uw woning toe aan onderhoud? Wij houden van een uitdaging. Daarom zien wij mogelijkheden in iedere opdracht. Geen klus is ons te gek.

Taxatie, renovatie en afhandeling

Naast ervaring met binnen- en buitenshuis schilderen, hebben wij ook ervaring in het renoveren en restaureren van gebouwen. Hierbij zorgt Stoker Schilderwerken voor de taxatie, renovatie en afhandeling van het gehele project.

Certificaten

Wij bewijzen onze hoge mate van kwaliteit en professionaliteit door het Houtrot Renovatie Certificaat, het VCA-certificaat en een erkend BHV-certificaat. Daarnaast zijn we ook gediplomeerd voor het gebruik van een hoogwerker en heftruck. Zowel zakelijk als particulier zijn wij volledig ontzorgend op het gebied van schilderwerk en onderhoud.

Neem gerust contact met ons op om uw ideeën met ons door te spreken. Wij helpen u graag en geven graag advies. Daarnaast kunt u altijd geheel vrijblijvend een offerte voor schilderwerk aanvragen.